ponedjeljak, 17. rujna 2012.

ŽUPNE OBAVIJESTI


U petak, 21. rujna, slavimo sv. Mateja, apostola i evanđelistu. Proštenja su u Breziku i Londžici gdje će svete mise biti u 11:00 sati.

U subotu, 29. rujna ove godine, slavimo zaštitnika našega mijesta, Sv. Mihaela. Centralno slavlje započeti će u 11:00 sati. Pod istim misnim slavljem imati ćemo i obred krštenja. Više obavijesti uskoro.

Isti dan u zagrebačkoj katedrali je đakonsko ređenje na kojem će biti zaređen za đakona fra Josip Župan iz naše župe, iz Martina. Organiziran je odlazak autobusom u Zagreb, a prijave su u župnom uredu u Našicama u redovno vrijeme. Polazak autobusa je u 5:00 sati, a cijena karte je 80 kuna.

Nakon prve nedjelje u listopadu započinje župni vjeronauk za djecu koja žele ići na prvu svetu pričest i potvrdu. Vjeronauk u Seoni biti će svakog drugog utorka. Misna slavlja utorkom započinju isto kada i vjeronauk. Više obavijesti uskoro.

U subotu, 13. listopada ove godine, bit će župno hodočašće na Trsat. Cijena karte je  150 kuna, a polazak je u 3:00 sata. Prijave se primaju u župnom uredu u Našicama u redovno vrijeme.

Nema komentara:

Objavi komentar