ponedjeljak, 26. ožujka 2012.

5. Korizmena nedjelja – ŽUPNE OBAVJESTI


Stigao je župni list ''Dar'' koji se dijelio na današnjem misnome slavlju. Ostalo je još nekoliko primjeraka pa ukoliko ste ostali bez svoga primjerka možete ga potražiti u našoj sakristiji.

U utorak 27.03.2012. je velika uskrsna ispovijed u našoj crkvi u 9:00h i 14:00h. Ispovijedati će četiri svećenika pa dođite na vrijeme.

Tijekom ovoga i sljedećega tjedna neće biti misnoga slavlja ponedjeljkom kao ni vjeronauka.


Križni put održava se kao i do sada, petkom i nedjeljom u 15:00h

Sljedeća nedjelja je Cvjetnica, početak Velikog tjedna. Svete mise u našoj crkvi neće biti, kao niti u drugim filijalnim crkvama naše župe. Misa na Cvjetnicu služiti će se u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskoga. U 10 sati je blagoslov grančica u samostanskom dvorištu nakon kojega je sveta misa sa pjevanjem Muke.

08.04.2012 slavimo Uskrs. Misno slavlje u našoj crkvi biti će u 9:30h a predvoditi će ga fra. Tomislav. Kako bi u ovom misnome slavlju mogli sudjelovati i članovi naših obitelji, prijatelji i poznanici koji su vezani za Seonu a nalaze se izvan mjesta ili izvan granica lijepe naše, osigurati ćemo snimku, koja će biti dostupna na ovim stranicama, te na taj način omogućiti im radost Uskrsloga.







Nema komentara:

Objavi komentar