ponedjeljak, 12. ožujka 2012.

Nove ministrantice | župne obavijesti


Naša grupa ministranata od danas je bogatija za dva nova člana ili bolje rečeno članice. Po prvi puta na misnome slavlju ministrirale su Dora i Marta i pokazale da i cure mogu biti jednako dobri ministranti kao i njihovi kolege: Martini, Ante, Miroslav, Danijel i Kristijan. Naši krizmanici su također počeli aktivno sudjelovati na misnim slavljima i to čitanjem molitve vjernika.
OBAVIJESTI
U subotu 17. ožujka 2012. će biti roditeljski sastanak za roditelje djece šestih i sedmih razreda koji se pripremaju župnim katehezama za svetu potvrdu. Sastanak će biti u Našicama sa početkom u 10 sati.
Sljedeće nedjelje slavimo četvrtu korizmenu nedjelju. Volonteri Caritasa imat će prodajnu akciju. Karitas Župe Sv. Antuna Padovanskog i Udruga žena iz Seone pokrenuli su akciju prodaje rezanaca i kolača za obitelji u potrebi. Prodaja će biti 18. ožujka 2012. u Našicama. Svi koji su u mogućnosti mogu se priključiti akciji tako da naprave rezance ili kolače (suhe) te ih dostave u Društveni dom u Seoni 16. ožujka 2012. do 18 sati.
U subotu, 24. travnja ove godine, bit će XVIII. Našički križni put koji započinje u 9:00 sati u našoj župnoj crkvi. Više o križnom putu donosimo uskoro.
Raspored misnih slavlja i događanja u korizmi OVDIJE





Nema komentara:

Objavi komentar